Niriides Rooms and Apartments accommodation Assos Kefalonia summer holiday

Η Άσσος 
Άσσος Κεφαλονιά ένα δημιούργημα της φύσης και του ανθρώπου. Η Άσσος είναι από τα πιό ωραία και γραφικά χωριά όχι μόνο στη Κεφαλονιά, αλλά και στην Ελλάδα.Αν βρεθείτε στην Κεφαλονιά, μην παραλείψετε να περάσετε λίγες μέρες απο τισ διακοπες σας στην ''Κυρία του Βορρά'', την Άσσο. Πρόκειται για ένα γραφικό χωριό στο βορειοδυτικό τμήμα της Κεφαλονιάς με μεγάλα πλατάνια, προσεισμικά αρχοντικά και άγρια ομορφιά. Η μαγεία του τοπίου θα σας συναρπάσει, με αποκορύφωμα τη θέα του Βενετσιάνικου Κάστρου.
http://www.niriidesapartments-assos-kefalonia.com/
Ένα παλιό μικρό βενετσιάνικο ψαροχώρι ήταν η Άσσος στα παλιά χρόνια. Σήμερα είναι ένα από τα ομορφότερα και γραφικά χωριά της Κεφαλονιάς. Ένας πανέμορφος χώρος, που συγκεντρώνει πάρα πολλούς επισκέπτες και τουρίστες,ιδανικο για τις καλοκαιρινες διακοπες.

Η παραλία Μύρτος στην Κεφαλονιά είναι πλήρως οργανωμένη παραλία και μπορείτε να βρείτε ότι χρειάζεστε ακόμα και για πολύωρη διαμονή. Λόγω του δυτικού προσανατολισμού της, η παραλία του Μύρτου σας υπόσχεται ένα από τα καλύτερα ηλιοβασιλέματα του Ιονίου.
Ένα από τα σημαντικά αξιοθέατα του οικισμού της Άσσου είναι αναμφισβήτητα το παλιό βενετσιάνικο Κάστρο. Το Κάστρο που ξεχωρίζει από ψηλά και συναρπάζει με την επιβλητικότητά του. 
Εδώ θα πρέπει να επισημάνουμε τη μαγευτική θέα που έχει ο επισκέπτης πάνω στο δρόμο λίγο πριν κατηφορήσει για το χωριό. Αποκορύφωμα η ώρα της δύσης του ήλιου, όπου με ποικιλία χρωμάτων στον ορίζοντα είσαι μπροστά σε ένα από τα καλύτερα ηλιοβασιλέματα στην Ελλάδα.
Ασσος Κεφαλονια, ίσως ότι καλύτερο τοπίο έχει να δείξει το μεγαλύτερο νησί του ιονίου
Σε αυτό το περιβάλλον δημιουργήσαμε το συγκρότημα ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων "NΗΡΗΙΔΕΣ". Η θέση του, το φιλικό και φιλόξενο περιβάλλον, η ηρεμία και η φυσική ομορφιά της περιοχής θα σας μαγέψουν και θα σας παροτρύνουν να γνωρίσετε και να αγαπήσετε την Κεφαλονιά και να εχετε μια ευχαριστη διαμονη.
Το συγκρότημα "ΝΗΡΗΙΔΕΣ" αποτελείται απο 4 διαμερίσματα με δυνατότητα φιλοξενίας 2- 4 άτομα, ιδανικά για παρέες και οικογένειες, και 6 δίκλινα δωμάτια για 2 άτομα. Όλα τα διαμερίσματα είναι πλήρως επιπλωμένα και διαθέτουν ευρύχωρα μπαλκόνια με θέα τη θάλασσα της Άσσου και το απέραντο Ιόνιο.

Το "ΝΗΡΗΙΔΕΣ" λειτουργεί απο το Μάϊο έως τον Οκτώβριο.
Σας περιμένουμε και σας ευχόμαστε τις πιο ευχάριστες διακοπές.







http://www.niriides-apartments-asos-kefalonia.com/
E MAIL : niriides.assos@gmail.com
NIRIIDES APARTMENTS
ASSOS KEFALONIA GREECE

TEL.+30  210 5910040

         +30  6976629469
         +30  6986881791


niriides.assos@gmail.com

http://www.stayrentals.com/details/property.php?id=2752

http://www.niriides-apartments-asos-kefalonia.com/

Comments

Popular posts from this blog

NIRIIDES Hotel Holiday Apartments And Rooms To Rent/ Let in Assos Kefalonia.Accommodation in Ionion Islands. Greece VACATION RENTALS -HOTEL